Nattfotografering med Ole Henrik Skjelstad

PHOTOCAMP 2019 PRESENTERER
Workshop med Ole Henrik Skjelstad: Nattfotografering i Bjørvika
Tid: Mandag 11. november kl. 17:45-21:00
Pris: 0,-
Sted: Foto.no
Begrenset antall plasser

Reserver plass >

Bli med på nattfotografering i Barcode med Ole Henrik Skjelstad. Han kommer til å gi råd og tips om hvordan ta bilder av Melkeveien og nordlys, kamerainnstillinger, når på året, hvor man best fanger stjernene, komposisjon, kontekst til nattehimmelen.

Første del vil bestå av teori og tips og den holdes inne hos Foto.no i Dronning Eufemias gate 12. I andre del tar Ole Henrik deltakerne med ned til operaen og områdene rundt. Her blir fokuset å fange Oslos mange cityscapes både med og uten bruk av filtre fra Nisi.

Ole Henrik Skjelstad er landskapsfotograf fra Hønefoss som de siste årene har hatt en betydelig internasjonal suksess med bilder publisert i både norske og utenlandske magasiner. Han har mottatt flere utmerkelser, bl.a. åtte Editor’s Choice hos National Geographic. Ole Henrik er Focus Nordic-ambassadør og representerer merker som Tamron, Nisi, Sirui, Lowepro og Lexar.

olehenrikskjelstad.com