Utstillinger og aktiviteter

Visualdays

Framtidas fortellerspråk er her – nå. I en digital hverdag hvor vi alle surfer på skjerm og nettbrett, har de som produserer kreativt, levende innhold, en unik mulighet til å nå mottakeren med et språk som treffer.

Visualdays forteller historier med et visuelt multimedia-språk. De bruker DSLR-kameraer i sin filming og skal vise multimediaprosjektet Oslo Stories på åtte skjermer spredt rundt omkring på Fabrikken under Photocamp.

Visualdays er et samarbeidsprosjekt mellom tre visuelle historiefortellere: Tore Berntsen, Jon Terje Hellgren Hansen og Jan Johannessen. Trioen har nærmere 75 års erfaring fra visuell kommunikasjon med oppdragsgivere fra hele verden. De er tilstede og diskuterer gjerne teknikk, fremgangsmåte og visjon.
visualdays.no

 

Fotoskoler

Tre skoler som tilbyr fotoutdanning kommer på Photocamp. De vil presentere seg selv og vise frem en elevutstilling.

Er du potensiell elev, er dette et perfekt sted å se hva de forskjellige skolene kan tilby, samt få et innblikk i noen av fotoutdanningene som tilbys i Norge i dag.

Norges Kreative Fagskole
norgeskreativefagskole.no

Bilder Nordic School of Photography
bildernordic.no

Oslo Fotokunstskole
oslofotokunstskole.no

 

Fotobrygga

Fotobrygga holder til på Skrova i Lofoten og er et sted som arrangerer workshops og fotoevents.

De kommer til Photocamp for å fortelle om seg selv og legge frem neste års planlagte workshops. De viser en utstilling med bilder tatt av deltagere på tidligere workshops.
fotobrygga.no